Brad Pitt a Jennifer Aniston zase spolu? Herečku to stojí majlant!

Brad Pitt a Jennifer Aniston 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 13:44 | Aktualizováno: 18. května 2019 17:54

Návrat k Bradu Pittovi stojí jeho bývalou manželku Jennifer Aniston spoustu peněz, tvrdí server New Idea. Hvězdný pár se dal před časem údajně znovu dohromady, ovšem jsou lidé, kteří tomu nevěří. Kde je pravda?

Už před nějakým časem proletěla éterem zpráva, že se bývalí manželé Jennifer Aniston a Brad Pitt po hercově rozchodu s kolegyní Angelinou Jolie dali znovu dohromady. Server New Idea se celý příběh znovu nalezené lásky snaží dál rozvíjet, mnozí lidé však pochybují, že jde o pravdivá tvrzení.

Na milostný vztah Pitta a Aniston si proto posvítil Gossip Cop. Podle nejnovějších informací totiž představitelka Rachel z legendárních Přátel utratila milion dolarů za kosmetické procedury, kterými se snažila udržet si exmanželovu pozornost.

„Jennifer musí tvrdě pracovat, aby se udržela ve formě. Po obnovení vztahu s Bradem ví, že musí dělat ještě víc, aby ho přesvědčila, že je jednou z nejžhavějších hereček v Hollywoodu,“ cituje server New Idea dobře informovaný zdroj z okolí herečky.

Aniston údajně podstoupila řadu neinvazivních zákroků, které měly zařídit, že bude vypadat, jako když jí bylo 20 let. Údajně mělo jít například o laserové operace vedoucí k odstranění přebytečného tuku. Mezi přáteli se pak prý chlubila, že Pitt ji chválí – jeho bývalá žena podle jeho slov vypadá lépe než před dvěma desetiletími.

Vykonstruovaný je už ovšem základ celého příběhu. Oba bývalí manželé dementovali, že by se dali znovu dohromady. Aniston v rozhovoru pro Harper’s Bazaar uvedla, že se soustředí jen na práci, Pitt se otázkám na toto téma vysmál.

Gossip Cop navíc připomíná, že server New Idea několikrát změnil verzi celého příběhu. Původně tvrdil, že Aniston a Pitt spolu strávili líbánky v Paříži, nyní tvrdí, že ke svatbě teprve dojde v červenci v Mexiku. Navíc neexistuje žádný důkaz o tom, že by herečka podstoupila jakékoliv zákroky za takto absurdně vysokou částku.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston