Svatba Rytmuse a Jasminy je tady! Nikdo na ni nesmí!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. května 2019 16:38 | Aktualizováno: 15. května 2019 21:11

Rapper Rytmus (42) a moderátorka Jasmina Alagič (29) do toho už za několik málo dní praští! Rozhodli se totiž, že se vezmou ještě před narozením dítěte, a dost možná se původně mělo jednat o tajnou svatbu. Patrik Vrbovský alias Rytmus totiž nemá v poslední době novináře příliš v lásce.

A nelze očekávat, že by se situace do svatby zlepšila. Naopak, veselka proběhne už v sobotu a podle informací slovenského serveru pluska.sk si své ano řeknou na zámečku Šimák Pezinok nedaleko Bratislavy.

Dostat se na ni ale nebude jen tak. Areál by totiž měla hlídat ochranka, která už na zámeček jednou zavítala. A to v doprovodu jak budoucích manželů, tak za asistence šéfky módní televize Fashion TV Gabriely Drobové. 

Ochranka si místo dobře prohlédla a lze předpokládat, že tam nebyla náhodou. Rytmus totiž chová vůči novinářům jistou nevraživost, a na své svatbě chce klid a soukromí. Najatí bodyguardi tak budou zřejmě mít za úkol případné fotografy a další nezvané hosty bez milosti vyhazovat!

Oba navíc zachovávají přísné mlčení a ani jeden se k chystané svatbě nevyjadřuje. Na sociálních sítích je ticho po pěšině, všem je ale jasné, že chtějí svatbu stihnout před porodem.

Na svatbu by měli být pozvaní vybraní hosté, tedy především rodina a zřejmě i nejbližší přátelé, ačkoliv dosavadní informace hovoří o tom, že svatba by měla proběhnout hlavně v rodinném kruhu. 

Jak bude obřad samotný probíhat ví zatím jen svatebčané. Jasmina už dříve něco naznačovala, realita ale může být na hony vzdálená představám. Je ale téměř jisté, že se nakonec oba novomanželé budou chtít svým fanouškům pochlubit, a tak se jistě brzy nějaké svatební fotky na sociálních sítích dočkáme.

Rytmus Jasminu požádal o ruku loni v listopadu v Bosně, po teprve půlroční známosti. Výběr místa, kde se svatba uskuteční, už tak zběsilý nebyl. Slavný pár se na zámeček byl podívat už dříve a navíc je to malebné a romantické místo, na kterém si asi nepůjde zamluvit svatbu ze dne na den.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič