Jméno po mrtvé kočce? Se synem vévodkyně Meghan je to prý jinak!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. května 2019 9:29

Před několika dny britská média zveřejnila zprávu o tom, že se syn vévodkyně Meghan jmenuje Archie po její mrtvé kočce. Nyní se ale objevila jiná teorie, která je o poznání honosnější!

Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Tak se jmenuje novorozený syn vévodkyně Meghan a prince Harryho. Jméno Britům vyrazilo dech, nečekali ho ani oni, ani sázkové kanceláře. 

Proč ale zrovna Archie? Přítelkyně vévodkyně, kterou cituje deník The Sun, uvedla, že Meghan měla před několika lety kočku jménem Archie. Nyní je pravděpodobně po smrti.

Tvrdí, že ale právě toto je důvod, proč se královský pár pro neobvyklé jméno rozhodl. "Meghan si s ním hrála a pořád o něm mluvila. Nedivím se, že syna pojmenovala právě Archie, tu kočku milovala," uvedla.

Teď ale ten stejný deník přišel s jinou variantou. Tvrdí, že jméno Archie je poctou důstojníkovi z Afghánistánu. Právě Tom Archer-Burton totiž zařídil, aby se princ Harry mohl připojit k armádě dostat se se v roce 2008 i do bojů.

Major, kterému nikdo neřekne jinak než Archie, se zaručil, že prince Harryho pohlídá, aby se mu nic nestalo. A stali se přáteli. Údajně natolik velkými, že po něm pojmenovali svého syna.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor