Hvězda Kameňáku Laufer šokuje! SEBEVRAŽDA?!

Josef Laufer

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. května 2019 9:35 | Aktualizováno: 14. května 2019 10:40

Známý zpěvák a herec Josef Laufer se podle svých slov chtěl oběsit! Tvrdí o sobě také, že byl "debil". Proč? Za vším stojí píseň o hrdinném kapitánovi Minaříkovi.

Píseň nazpíval v roce 1976 právě Josef Laufer. A dnes na ni pochopitelně není moc pyšný, což sám přiznává a sype si popel na hlavu.

"Vzniklo to z hecu a už se to nedalo bohužel odpárat. Pořád opakuju, že jsem byl debil," řekl pro Téma. Vysvětlil ale pozadí celé situace.

"V televizi mi paní Balášová, bolševická diktátorka, zakazovala vstup na obrazovku. Nelíbila se jí na mně spousta věcí. Řekla, že mi ujela loď s angažovanou písní a už mě nepotřebují. Rozhodl jsem se, že jí ukážu, jak má angažovaná píseň vypadat," popisuje.

Vysílání písně ale here a zpěvák málem neustal! "Přišel jsem domů a chtěl se oběsit. Pak jsem si řekl, si to musím vyžrat. Chápu, že mi to mnozí nemohli odpustit. Po revoluci se toho hodně změnilo, i hudební scéna," šokuje!

Situace ale zašla ještě dál! Bezpečnostní složky tehdy podle něj dokonce řešily například anonymní výhrůžky násilím. Lidé si navíc vybili zlost na jeho autě.

Témata: Josef Laufer