Agáta a Jakub?! Novinky prozradila EXPERTKA na vztahy

Agáta a Jakub Prachařovi

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 16:18 | Aktualizováno: 13. května 2019 19:49

Vyhlášená mediátorka a odbornice na vztahové potíže Kateřina Bělková se zaměřila na manželskou krizi Agáty a Jakuba Prachařových. Potvrdila, že nejde o vymyšlenou věc, a nastínila, jak by manželé mohli celou věc zdárně vyřešit.

Třiačtyřicetiletá Kateřina Bělková je jednou z nejvyhledávanějších mediátorek v Česku, praxi ale provozuje i v Londýně. V popisu práce má řešení různých sporů a snaží se zařídit, aby obě strany dokázaly najít společnou řeč, do jejího rajónu tedy spadají i rozchody a rozvody. Ani jí neunikla mediálně nejpropíranější vztahová kauza v českém šoubyznysu.

Na mysli máme samozřejmě manželskou krizi Agáty a Jakuba Prachařových. Podle mediátorky je na první pohled patrné, že opravdu nejde o nějakou fabulaci médií. „Co mne zaujalo na první pohled, je situace, kdy Agáta cítí potřebu sdílet své pocity a sdělení na sociálních sítích, kde je zcela zřejmé, že je z některých životních oblastí dost nešťastná, zklamaná a nevyslyšená,“ řekla Blesku.

Takovou „taktiku“ by přitom dceři herečky Veroniky Žilkové rozhodně nedoporučovala. „Jakub si vždy pečlivě hlídá soukromí a jakákoliv citlivá osobní výpověď Agáty na sítích musí určitě přilévat olej do ohně již tak na první pohled komplikované vztahové situace,“ líčí Bělková.

Agátě a Jakubovi by naopak doporučila, aby si spolu sedli a popovídali o tom, co je trápí, co řeší, co vlastně chtějí a potřebují, a to jak každý zvlášť, tak dohromady jako manželé, ba dokonce i jako celá rodina. Otázkou je, zdali vůbec taková příležitost během hektických posledních týdnů byla.

Expertka na vztahovou problematiku však má pro současnou situaci Prachařových pochopení i návod. „Je potřeba nastavit společné uspořádání, komunikační pravidla a posílit schopnosti řešit spolu všechny těžkosti, které život logicky přináší. Pro lidi na výsluní je jich sakra víc,“ dodala na závěr.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař