Pomsta Prachařovi? Tohle už Agáta opravdu přestřelila!

Agáta Prachařová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. května 2019 10:08 | Aktualizováno: 12. května 2019 22:11

Sliby, chyby, říká se. Nebo to je snad pomsta svému manželovi? Agáta Prachařová mu totiž slíbila, že jejich dceru nebude vystavovat na odiv médiím. To ale platí asi jen do doby, dokud nejde o peníze!

Jak jinak si vysvětlit, že se Mia objevila na Instagramu. A navíc v příspěvku, který až podezřele zavání reklamou. Navíc nijak neoznačenou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kdyz mas nemocny deti a uz jste si pohrali se vsim...prisel nam novy lux,dokaze s nim hrave makat i kryspin,je lehky,specialne i na psi chlupy a ma ohebny kloubat,takze nemusite ohybat sva zada,kdyby to nahodou deti prestalo po 5 minutach bavit;) #girlspower #uklizime #mameteplotu #jakudrzetdetidoma #airforceflex @rowenta_czsk

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 8, 2019 v 11:40 PDT

"Když máš nemocný děti a už jste si pohráli se vším... Přišel nám nový lux, dokáže s ním hravě makat i Kryšpín, je lehký, speciálně i na psí chlupy a má ohebný kloub, takže nemusíte ohýbat svá záda, kdyby to náhodou děti přestalo po 5 minutách bavit," napsala Prachařová na Instagramu.

Nechyběla samozřejmě ani fotka dětí, ani označení výrobce vysavače. Jde snad o pomstu svému muži, který od Agáty odešel?

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař