DĚSIVÉ VAROVÁNÍ! Postránecký se před lety dozvěděl šokující věc!

Václav Postránecký

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. května 2019 11:58 | Aktualizováno: 11. května 2019 17:00

Zesnulý herec Václav Postránecký byl varován tři roky před tím, než u něj propukla rakovina. V Indii se dozvěděl, že na tom nebude zdravotně dobře!

Postráneckého podle serveru Aha! zaujala v Indii knihovna palmových listů, kde byly před tisíci lety vzkazy napsány pro ty, kteří se přijdou zeptat na svůj osud. Indický čteč mu tehdy údajně vzkázal, aby na sebe dával pozor a šetřil se.

"O existenci knihovny palmových listů jsem se v minulosti dověděl několikrát a pokaždé jsem byl neodolatelně váben prověřit jejich regulérnost. Indická kultura se všemi svými projevy mě vždy přitahovala. Považuju ji za jednu ze základních částí základů veškerého lidského poznání," svěřil se podle serveru před lety.

"Po roce, který uběhl od čtení z palmových listů k mé osobě, potvrzuji shodu jak v údajích z minulosti, tak z bezprostřední roční současnosti," přiznal následně Postránecký.

V úterý večer podlehl legendární herec Václav Postránecký po dlouhém boji zákeřné nemoci, která nebyla blíže specifikována. Nejčastěji se spekulovalo o rakovině, což nakonec potvrdili jeho blízcí, v jejichž blízkosti mohl Postránecký strávit poslední chvíle svého života poté, co byl asi před dvěma týdny propuštěn z nemocnice.

Témata: Václav Postránecký