Další hollywoodská ňadra ODHALENA! Sharon Stone se ukázala nahá!

Sharon Stone 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. května 2019 8:29

V Hollywoodu se rozmáhá nový trend. Letité herečky se nechávají fotit nahá jedna za druhou. Poté, co své výstavní tělo odhalila Jennifer Aniston, se přidala i další její herecká kolegyně.

Herečka Jennifer Aniston nedávno oslavila 50. narozeniny, přesto vypadá stále skvěle. A právě to byl důvod, proč se nechala vyfotit pro magazín Harper’s Bazaar. Tvrdí, že nezáleží na tom, kolik člověku je.

"Domnívám se, že naše těla jsou krásná, a myslím, že je důležité je oslavovat a cítit se v nich pohodlně, bez ohledu na to, kolik vám je. Neměli byste se za ně stydět nebo se v nich necítit pohodlně," dodala slavná herečka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Uncensored cover on real life, get yours on newsstands. #sexissues [first post was blocked] ✖️ MAY ISSUE. SEX ISSUE(s) 2nd cover with the one and only Sharon Stone for @vogueportugal @sharonstone shot by @branislavsimoncik and styled by @paris_libby #amazingteam Cover art direction by @jsantanagq Words by @sarovski #makeup @missjobaker #hair @giannandreahair @lighthouse.publishing #lighthouse #vogueportugal #sharonstone #love

Příspěvek sdílený Sofia Lucas (@sofia.slucas), Kvě 3, 2019 v 3:07 PDT

Možná tím inspirovala svou hereckou kolegyni Sharon Stone, která také ukázala, že ani ve svých 61 letech rozhodně není za zenitem. Pro magazín Vogue nafotila scénu z filmu Základní instinkt.

Na instagramu se původně objevila bez cenzury, sociální síť ji ale odstranila. Magazn ji proto musel nahradit cenzurovanou verzí fotky. I na ni ale Sharon vypadá skvěle, byť ona sama si nemyslí, že by byla sex symbolem.

Témata: Sharon Stone