S popálenou Týnuš to nevypadá dobře! Její přítel prozradil nepříjemné detaily!

Třešničková, Týnuš 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. května 2019 10:57 | Aktualizováno: 7. května 2019 15:06

Už dlouhých sedm měsíců uplynulo do chvíle, kdy Týnuš Třešničková (23) utrpěla v Turecku vážné popáleniny! Od té doby se léči v jedné z luxusních istanbulských nemocnic. Jenže to s ní prý vůbec nevypadá dobře!

Týnuš čas od času ukáže své jizvy, jak na tom ale po zdravotní stránce je, se vlastně příliš neví! Přítel youtuberky Viktor Hajíček (33) pro server extra.cz prozradil smutné zprávy! Prognózy prý totiž nejsou moc dobré.

Viktor svou přítelkyni o víkendu navštívil a aby ji rozveselil, přivezl jí hned několik dárků. Kdy se vrátí Týnuš domů, ale podle něj stále není možné říci. „V léčbě jsou komplikace,“ vysvětlil přítel Týnuš, který sám při ohnivé show utrpěl popáleniny – ovšem ne tak vážné, jako jeho partnerka.

„Týnuš snila o tom, že Vánoce stráví doma, to se ale bohužel nepodařilo. V istanbulské nemocnici prožila i Velikonoce. „Oba bychom si přáli, aby byla zpět v Česku, ale zatím je to takhle,“ posteskl si Viktor Hajíček. Dárky se na instagramu pochlubila i sama Týnuš. „Spousta knížek, časopisů a sladkosti nutností!“ napsala s tím, že pokud její fotku uvidí sestřičky, šampaňské je na fotce jen dekorace. Při léčbě by totiž mladí Češka neměla příliš pít!

Jak se zdá, snaží se Týnuš zachovat si dobrou náladu! Nedávno zveřejnila snímek své tváře. „Jinak update mého stavu, mám za sebou první rekonstrukční operaci, kdy jsme dávali pryč jizvu na krku. Vše se hezky hojí a můj návrat je zase o krůček blíž,“ psala nedávno youtuberka u fotky, na které ukazovala zalepený krk a část obličeje.

Témata: Týnuš Třešničková Turecko