Oblíbený český komik musel pod kudlu! Co to má Upír Krejčí s rukou?!

Václav Upír Krejčí 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. května 2019 8:25

Herec, bavič a moderátor Václav Upír Krejčí musel pod kudlu! ve vršovické nemocnici prodělal operaci ruky kvůli nepříjemnému problému zvanému Dupuytrenova kontraktura!

„Včera... operace ve Vršovické zdravotní a.s,“ svěřil se na sociálních sítích komik, který podstoupil operaci levé ruky.

Ocenil především práci lékařů. „Díky MUDr.Karpíškovi, a úžasnému operatérovi MUDr.M.Němejcovi... Úžasní byli všichni i ostatní lékaři, a hlavně sestřičky i spolutrpitel na pokoji Vladimír díky...“ nešetří chválou Václav.

Domů a do práce se ale chce vrátit co nejdřív a tak už ruku zkouší zatěžoval! „Už cvičím a léčím seee,“ vzkázal Upír Krejčí kamarádům a fanouškům.

Brzké uzdravení mu přejí i jeho kolegové. „Drž se,“ vzkazuje mu například moderátorka Eva Decastelo, která jej na dálku zasypala polibky! a i my přejeme, ať je brzy fit!

Dupuytrenova kontraktura nebo také fibromatóza palmární fascie  je onemocnění ruky, charakterizované tvorbou uzlů a kontrahujících pruhů v dlani a na prstech, které pak způsobují kontraktury kloubů a progresivní funkční postižení ruky. 

Témata: Václav Upír Krejčí