Šafářová neudržela slzy. Plekanec zoufale sledoval její pláč! Proč nezasáhl?

Lucie Šafářová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. května 2019 14:54

Tenistka Lucie Šafářová se rozloučila s kariérou. Neobešlo se to bez přítomnosti jejího přítele Tomáše Plekance, ani bez nutné dávky slz. Na ty ale byla sama!

Plekanec sice byl přítomen na její rozlučce, vše ale sledoval z hlediště, a tak jí nemohl být oporou ve chvíli, kdy jí vyhrkly slzy do očí. Sama ani neví, kdy naposledy takhle brečela!

"Hrozně mě to dojalo. Klepala jsem se, myslela, že nebudu schopná nic říct, ale pak jsem se naštěstí rozmluvila," řekla Blesku.

Po všech úspěších jí je na jednu stranu líto, že kariéru končí. Sama ale říká, že se jedna kapitola uzavřela a další se otevřou. Co jí čeká dál? Především definitivní konec kariéry ve světě.

Šafářová se totiž rozloučila pouze s domácím tenisem. Za tři týdny jí ale ještě čeká Roland Garros. Poté řekne sbohem i světovému tenisu.

"Taky si zase pobrečím. To k tomu patří. Rozloučím se tam s hráčkami ze zahraničí, organizátory, lidmi z WTA. Čekají mě ještě mítinky Hráčské rady, kterou na konci sezony opustím, jelikož se nebudu pohybovat po turnajích a nebudu už znát aktuální problematiku, takže bych nebyla přínosem,"dodala.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec