ODHALENO! Svatba Brada Pitta s těhotnou Jennifer Aniston? Krach vztahu s Angelinou Jolie kvůli dítěti?

Jennifer Aniston na premiéře 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. května 2019 9:02

Jennifer Aniston čeká dítě s Bradem Pittem a dokonce plánují svatbu! A právě to má být důvod, kvůli kterému se vztah s Angelinou Jolie nedal zachránit. Pokud jste na internetu četli podobné informace, věřte, že jste se opět nechali napálit. Známý server GossipCop, který vyvrací mýty o celebritách, totiž tvrdí, že nic takového se nikdy nestalo.

Ohledně údajného vztahu Brada Pitta s Jennifer Aniston bylo napsáno mnohé. Zatímco některá média tvrdila, že spolu chodí, jiná ž připravují svatbu, další dokonce zašla tak daleko, že s odkazem na důvěryhodné zdroje uváděla, že herečka známá ze seriálu Přátelé je těhotná.

Aniston má po vztahu s Justinem Therouxem a je údajně šťastná. I Brad Pitt se vzpamatovává z právní bitvy s Angelinou Jolie a je svobodný. A oba měli například strávit romantickou dvoutýdenní dovolenou v Itálii. Novináři z toho s odkazem na své zdroje vyvodili, že dokonce čekají dítě.

Ostatně to mělo být podle některých zpráv i důvodem, proč nakonec krachl vztah s Angelinou. Jiná média ale uváděla, že za vším stojí návrat Pitta k drogám. A další pro změnu napsala, že Aniston a Pitt plánují svatbu v domě George Clooneyho u jezera Como.

Jak už asi tušíte, nic z toho není pravda. Server GossipCop totiž vyvrátil všechny tyto největší mýty týkající se ostře sledovaného hollywoodského "páru". Zjistil také, že většina těchto nepravdivých zpráv pochází z jednoho zdroje, a tím je magazín In Touch.

Ve skutečnosti mezi Pittem a Aniston nic není. Žádný vztah ani románek, a už vůbec ne dítě nebo plánovaná svatba. Oba totiž mají trochu jiné starosti a zálusk na jiné partnery.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Angelina Jolie