Zdrcená Lucie Šafářová: Zasáhnout musel zamilovaný Plekanec!

Lucie Šafářová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. května 2019 11:08

Tenistka Lucie Šafářová má sice štěstí v lásce, ve hře se jí ale příliš nedaří! Z turnaje, který se konal v Praze vypadla hned po prvním zápase, zklamanou tenistku pak musel utěšovat její přítel Tomáš Plekanec!

Lucie Šafářová se sice těšila, že si zahraje v Praze před domácím publikem, „A teď rychle do Prahy na poslední turnaj v Česku! Už se moc těším! Zítra v akci s Barborou Štefkovou,“ plánovala ještě před pár dny tenistka.

Turnaj WTA na domácí půdě ovšem nevyšel dle jejích představ! Šafářová a její spoluhráčka skončily hned po prvním zápase, který musel být rozdělen do dvou dnů!

Prohra je pro ni o to horší, že šlo možná poslední zápas v její kariéře! Naštěstí ale našla útěch v náručí svého partnera Tomáše Plekance! Ten jí byl oporou po celou dobu čtyřhry i po ní.

Po skončení zápasu navíc podle Blesku Šafářová a Plekanec společně odjeli z kurtů na koloběžkách – a to i přesto, že se spolu na veřejnosti zatím příliš neukazují! Na chvíli se zastavili doma, kde vyzvedli pejska, a poté pokračovali do kavárny.

Zdá se, že i po několika měsících jsou stále jako čerstvě zamilovaní - láskyplně se objímali kdykoliv to bylo možné a Plekanec, který je stále ještě ženatý se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, s níž má dva syny, svou přítelkyni něžně líbal jednou na tvář, pak vlasů i na ty!

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková