Přišel Kraus definitivně o práci? Už je za něj náhrada! No to se budete divit!

Jan František Uher 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. května 2019 10:24 | Aktualizováno: 2. května 2019 14:35

Přišel snad Jan Kraus o práci? Velmi netradiční začátek měla jeho středeční show. Místo moderátora totiž po známé znělce na pódium přišel čtrnáctiletý herec Jan František Uher, který byl hostem minulého dílu. Právě rozhovor s ním vyvolal mezi diváky pořádný poprask!

„Možná se divíte, že jsem tady právě já. I já jsem překvapen,“ přiznal na úvod Show Jana Krause mladý herec, který svými slovy publikum rozesmál. Připomněl také slova o tom, že jej Jan Kraus v minulém díle údajně ponížil a zesměšnil.

„Já si jako malej kluk nepřipadám, a už vůbec si nemyslím, že by tady Kraus někoho zesměšnil. Ono to možná bylo naopak, když jsem popisoval naše horní a dolní nádraží a on to chudák nepochopil,“ prozradil čtrnáctiletý , který se moderátora důrazně zastal.

„Teď jsem se ho ještě ptal, tak kontrolně, a zase nevěděl. Někdy i hloupý může překvapit. Nebo rozveselit, tak jsem to chtěl říct,“ vysvětloval herec Jan František Uher. „A teď, Krausi, pojď," pozval mladík moderátora na pódium, kde si oba podali ruce. „Tak už jsi tady skončil?“ ptal se Kraus, zatímco diváci tleskali. „Asi jo,“ odvětil čtrnáctiletý herecký talent.

„Já bych se tě jen zeptal, jestli mi to necháš ještě jednou, že bych si to zkusil,“ tázal se následně Kraus Uhera, zda mu moderování přenechá. „Ale tak ještě jednu šanci ti dávám,“ řekl mu herec. „Tak díky mockrát a třeba se tu zase uvidíme,“ odvětil Kraus. „Dobře, dám vědět. Nashle,“ rozloučil se s diváky nejmladší držitel Českého lva.

Uher byl hostem v díle odvysílaném minulý týden, jeho rozhovor s Krausem se však namísto herectví točil kolem dopravy v jeho rodných Křenovicích. Jindy populární moderátor si za způsob vedení rozhovoru vyslechl od diváků spoustu kritiky.

Témata: Jan Kraus Jan František Uher