Pavel Novotný si nebere servítky: Tomáš Řepka je ...

Pavel Novotný

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. dubna 2019 15:31 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 23:03

Bývalému bulvárnímu novináři Pavlu Novotnému se občas po řemeslu zasteskne, on si však vše vynahradí na sociálních sítích, kde se může opřít prakticky do jakékoliv celebrity. Dnes si nebral servítky ohledně fotbalisty Tomáše Řepky, který půjde už brzy do vězení. Co o něm řekl?

Pavel Novotný je dnes starostou pražské městské části Řeporyje, ale bulvárního novináře v sobě stále nezapře. Obzvlášť když je možnost si rýpnout do nějaké kontroverzní celebrity, kupříkladu do Kateřiny Kristelové. Dnes k tomu dostal jedinečnou šanci, které bez váhání využil.

Odvolací soud totiž zpřísnil trest jejímu životnímu partnerovi, bývalému fotbalovému reprezentantovi Tomáši Řepkovi. Ten vyfasoval za zpronevěru a internetové útoky na svou exmanželku Vlaďku Erbovou dva roky natvrdo. Novotný se ho však částečně zastal.

„Tomáš Řepka je křivák, ale s erotickými inzeráty neměl společného nic, jen neoznámil trestný čin Kristelové a pak se to pokusil vzít na sebe. Prostoduchý, manipulovaný chudák. Je mi ho lidsky líto,“ napsal Pavel na Twitteru. Řepkovi pak popřál, aby ho „moudřejší spoluvězni probudili z té diskotéky“.

Tomáš Řepka je křivák, ale s erotickynu inzeráty neměl společného nic, jen neoznámil trestný čin Kristelové a pak se to pokusil vzít na sebe. Prostoduchý, manipulovaný chudák. Je mi ho lidsky líto. Přeji mu ať jej moudřejší spoluvězni probudí z té diskotéky?

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) 30. dubna 2019

Řepkovi ostatně zanechal jeden vzkaz na sítích už v pátek poté, co se fotbalista svěřil, že „žije krásnej život“. „To nemusíš vykřičet do světa. My to tady cítíme tak nějak všichni.. někteří si to nepřiznají, ale podle mě by s tebou měnil každý z nás. Za sebe přiznávám i trochu závist. Tvoje děti tě milují, máš super babu,“ vyjádřil se tehdy v nadsázce Novotný.

Na mysli měl právě svou oblíbenou oběť Kateřinu Kristelovou, do které se nezapomněl strefit ani po dnešním vynesení rozsudku. „Aktuálně z ČT: Kateřina Kristelová se na dva roky stala moderátorkou pořadu Sama doma,“ poukazoval bývalý bulvární novinář na to, že moderátorku čekají dva krušné roky bez jejího milého. Na obrazovkách ČT ji uvidíme asi těžko.

Témata: Pavel Novotný Tomáš Řepka Kateřina Kristelová