Agáta a Jakub Prachařovi: Rozchod na výročí svatby?!

Agáta Prachařová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. dubna 2019 14:36 | Aktualizováno: 21. dubna 2019 20:26

Co se to děje u Prachařů? Tuhle otázku si musí klást každá, kdo sleduje, co na sociálních sítích zveřejňuje Agáta Prachařová! Nejprve jen naznačovala, že něco není v pořádku, pak přímo mluvila o rozchodu! Jenže pak její slova zmizela!

To, že se u Prachařů něco děje, naznačila Agáta svými komentáři u fotek na instagramu. „Když se všechno hroutí, vím, že nejsem na světě sama...nevím, co bych bez těchto dvou dělala...“ napsala moderátorka před pár dny k fotce na které je se svými dětmi.

Fotky dětí pak přidala ještě jednou, tentokrát z výletu do přírody! „Naše trojka,“ napsala k nim. Její manžel Jakub na nich ale chybí, stejně tak o něm chybí jakákoliv zmínka.

Korunu tomu nasadila Agáta večer, kdy zveřejnila svatební fotku, pod kterou napsala: „„Rozejít se na výročí umí málokdo.“ Jenže jak se zdá, vše se jí rozleželo a za pár hodin fotka z instagramu zmizela!

Teď Agáta ujišťuje, že šlo jen o legraci! „Byl to opravdu vtip a jestli něco vtip není, je to, že naše rodina se rozrostla...náš 5. člen,“ připsala později moderátorka k fotce pejska!

Agáta a Jakub se vzali 20. dubna 2013 v Mariánských Lázních. Mají spolu dcerku Miu, která se narodila v roce 2017. Syna Kryšpína má Agáta s expartnerem  Mirkem Dopitou.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař