Dominika Myslivcová to opět schytala! Fanoušci jí vynadali za její fotky!

Dominika Myslivcová (česká Barbie) 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. dubna 2019 19:01 | Aktualizováno: 20. dubna 2019 22:20

Modelka a blogerka Dominika Myslivcová si právě užívá volno v Thajsku. Z dovolené posílá fanouškům jednu fotku za druhou, velký úspěch s nimi ale neměla! Nejen jejím příznivcům se totiž zdá, že nějak nakynula!

Dominika se o sobě dočetla, že poněkud přibrala. A to samozřejmě nenechala bez komentáře! „No tak jako možné to je, nevážím se, takže nevím… Ale prostě mi fakt chutná!!“ vzkazuje z Thajska Myslivcová.

Toho, že se modelka zakulacuje, si všimli i fanoušci! „Ten obličej z toho zadržování dechu je nějakej červeňoučkej a ty tvářičky na prasknutí,“ rýpnula si Míša. „Takhle vypadám, když zatáhnu vší silou svoje těhotenský břicho. .Jako důkaz by to chtělo příště větší přirozenost,“ přidala se další diskutující.

„I v obličeji jde vidět jak břicho zatahuješ .. btw, když už chci dát takový popisek, tak alespoň k přirozené fotce,“ vzkázala Dominice Michaela.

A podobné reakce vyvolala i další fotka české Barbie v plavkách! Dominika se v růžových plavkách a králičích ouškách pokoušela ukázat, že je ve formě, fanoušky ale nepřesvědčila! „Nezatahuj to břicho, vypadá to hrozně,“ napsala jí pod fotku Verunka.

„Můžeš klidně vyfouknout, nemusíš zatahovat,“ přidal se další z těch, kteří modelku na Instagramu sledují. „To zatáhlé břicho totálně kazí celou fotku,“ přisadil si další fanoušek. „Nezatahuj tak břicho, jde to vidět. Můžeš dýchat?“ ptal se Dominiky jiný follower.

Témata: Dominika Myslivcová (česká Barbie)