Anna Kadeřávková pohoršila fotkou v plavkách! Trochu soudnosti by neuškodilo, píší jí fanoušci!

Anna Kadeřávková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. dubna 2019 13:49 | Aktualizováno: 16. dubna 2019 5:04

Herečka Anna Kadeřávková sice v Ulici hraje modelku Rozinu, přesto se ale před kamerou příliš neobnažuje! Vynahradila si to ale na Instagramu!

Jedna z nejhezčích českých hereček se rozhodně nemá na co stydět! Přesto se v plavkách příliš neukazuje, A když už se o nějakou takovou fotku podělí, vyvolá tím vždy velký poprask!

Anička zveřejnila fotku v rudých plavkách a ve velmi odvážné póze. A aby měla jistotu, že neukazují víc, než chce, přikryla se ještě rukou. Jenže právě to řada lidí nechápe!

„Taková póza a pak si tam dáváš ruku.... Tak se takhle nevystavuj, když se stydíš,“ vzkazuje jeden z diskutujících. „Dost divná fotka,“ přidal se další.

Další si myslí, že to už herečka tak trochu přehnala! „Jaký rozdíl je mezi uměleckou fotkou a fotkou do porno časopisu? Tady žádná,“ rýpla si Týnka. „Trochu soudnosti by neuškodilo,“ myslí si Baruška.

Anička se ale dočkala i zastání. „Vy, co tu píšete negativní komentáře, tak ji asi sledujete jen chvíli nebo nevím, ale asi jste ještě nepochopili Aničky smysl pro humor... Já bych si takovou fotku asi nevyfotila, ale mám ráda Aničky humor a celkovou osobnost,“ vzkázala kritikům Petra.

Témata: Anna Kadeřávková