To je ale pohled! Verešová na svahu odhodila oblečení a pořádně podráždila fanoušky!

Andrea Verešová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. dubna 2019 9:25

Modelka Andrea Verešová sice už má 38 let a porodila dvě děti, postavu ovšem má jako mladice! A rozhodně se ji nebojí ukázat, což dokázala i v Krkonoších, kde natáčí pokračování zimní komedie Špindl!

Verešová si užívala sníh ve Špindlerově mlýně. A při tom nezapomněla ukázat svou výstavní postavičku! „Baví mě sportovat v přírodě. Lyže jsou zábava a skvělý odpočinek a ještě mám pocit, že jsem pro sebe něco udělala. Když se potom předháníte přírodou, vše se zdá být snadné, příjemné a bezstarostné. Mám strašně ráda ten relax, svobodu a zároveň adrenalin, který lyžování přináší. A není nic lepšího než azuro a skvělá jarní lyžování!“ pochvaluje si modelka.

Pak si ovšem rozepnula svou lyžařskou kombinézu a ukázala se v celé nádheře. „Chytat bronz u moře umí každý! Já si užívám horské slunce přímo na vrcholcích hor...“ básní Verešová.

Nakonec kombinézu odhodila úplně a předvedla se jen v plavkách. Na své fanoušky přitom vyšpulila i své pozadí. „Poslední chvíle na horách ... Je tu krásné, ale už se těším na opalování u moře...“ přiznala Verešová, jejíž aktuální fotky si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. 

Většina fanoušků pěje na Andreu jen samou chválu, našli se ale i tací, kteří byli pohoršeni. „Jste krásná, o tom žádná, ale co na podobný fotky říkají vaše děti?“ zajímala se jedna z fanynek. ¨“Myslím, že jsi říkala, že se nebudeš předvádět kvůli dětem.. Co? Došly peníze?“ přidala se další.

Andrea se tím ovšem nenechala rozhodit! „Všechny moralisty a puritány moc zdravím a přeji, aby si užívali život, uvolnili se a neřešili kraviny,“ vzkázala těm, kterým se její odvážnější fotky nelíbí!

Témata: Andrea Verešová hory