Konečně rozvedená, raduje se Monika Štiková! Už plánuje dítě se svým zajíčkem!

Monika Štiková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. března 2019 9:11

Vztahy u Štiků jsou na bodu mrazu. Monika Štiková se úplně odstřihla od svých dcer, které si dokonce zablokovala na sociálních sítích! A teď hlásí, že už je konečně rozvedená, takže nic nebrání tomu, aby její vztah s výrazně mladším hokejistou dostal oficiální podobu!

„Konečně rozvedená..“ pochvaluje si Monika Štiková, která se úplně odstřihla od rodiny a přestěhovala se za svým o 24 let mladším přítelem Petrem do Německa. Po roce je tak její manželství oficiálně ukončené.

Monika, která je teď zamilovaná jako školačka, si nezapomněla rýpnou do svého exmanžela. „ŠTIKA jel a pojede svůj nesolidní život dal. Nepřišel k soudu a právník jeho také ne. Asi mu nezaplatil..“ dodala Monika.

Její dnes již bývalý manžel Michal (48) také žije se svou novou partnerkou Bárou, se kterou se údajně také pokouší o miminko. A to navzdory tomu, že už je sám dědečkem!

O miminku přitom mluvila i Monika. Té je sice už 46 let, přesto ujišťuje, že děti ještě mít může! „Ano, plánujeme miminko, porodím mu potomka. Příští rok,“ prozradila nedávno Monika Štiková fanouškům na Instagramu.

Témata: Monika Štiková