S těhotenstvím Meghan je vše jinak? Veřejnost i média si všimla podivné věci!

Meghan Markle a princ Harry

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. března 2019 19:50 | Aktualizováno: 14. března 2019 22:32

Příchod nového královského potomka je nejsledovanější britskou událostí od svatby nastávajících rodičů Meghan a Harryho. Jak se ale nyní ukazuje, vše je možná trochu jinak!

Kensingtonský palác nikdy oficiálně nepotvrdil, kdy se má nový potomek narodit. Během návštěvy v Birkenheadu v Merseyside v lednu se ale Meghan zmínila o tom, že porod by měl přijít na přelomu dubna a května.

Podle odhadů je tak Meghan asi na dosah osmého měsíce těhotenství. Zbývá jí tak zhruba dalších pět až šest týdnů. Podle magazínu Cosmopolitan ale může být vše jinak.

Na recepci Buckinghamského paláce Meghan hovořila s velšským ministrem zahraničí Alunem Cairnsem, který se jí zeptal, zda je "v pořádku?", s odkazem na její těhotenství.

Následně dodal, že se jí na to určitě ptá každý, načež Meghan odvětila, že je to sladké a je to přirozená otázka. Pak ale dodala něco zajímavého.

Politikovi totiž řekla, že dítě je už téměř na světě. "Je to skoro tam," uvedla. Podle magazínu je možné, že komentář vévodkyně znamená, že dítě může přijít ještě dříve, než jsme si mysleli. 

Těchto slov se chytla jak média, tak i veřejnost, která nyní živě spekuluje, zda by mohl očekávaný porod přijít o několik týdnů dříve. Nutno dodat, že Meghan na to zatím nevypadá. Její program je jí nedá ani chvilku vydechnout a není pravděpodobné, že by se vévodkyně takto namáhala chvíli před porodem.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)