Andrea Pomeje se po smrti Jiřího (†54) pořádně naštvala: Tohle je podpásovka!

Jiří Pomeje s Andreou Pomeje (tehdy ještě Štastnou) 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. března 2019 15:33 | Aktualizováno: 11. března 2019 22:01

Andrea Pomeje po smrti svého manžela Jiřího (†54) odmítá žádosti o rozhovor, své prohlášení zveřejnila jen přes sociální sítě. Naštvalo ji proto, že se teď v médiích objevil starší rozhovor, který se tváří jako aktuální a ve kterém Andrea o Jiřím mluví!

Andrea Pomeje zavzpomínala třeba na začátky vztahu. Ze dne na den se jí prý změnilo život. „Musela jsem obhajovat, že kvůli tomu s ním nejsem. Že ho mám prostě ráda. Přesto spousta lidí nevěřila, že jsem se mohla úplně normálně zamilovat. Ti, kteří Jirku znali a věděli o jeho dluzích, nechápali, co taková mladá holka vedle něj dělá,“ vysvětluje. Jenže jak sama přiznává, ona v tu dobu nevěděla všechno. „Dozvídala jsem se to až zpětně,“ posteskla si nedávno v rozhovoru pro Blesk.

Jiří podle ní své problémy neřešil, místo toho je zapíjel. A alkohol zajídal antidepresivy. „Tím se ocital v takových stavech, že s ním nešlo žít v jedné domácnosti, a už vůbec ne s malým dítětem,“ vzpomíná. Svého zlozvyku se nevzdal ani poté, co se u něj objevila rakovina. „Praktikoval to už několik let předtím, ale já doufala, že po návratu z nemocnice se k tomu nevrátí. Bohužel...“ říká čerstvá vdova.

Problém byl v tom, že když to mezi nimi začalo skřípat, byla už dýdžejka těhotná. Chvílemi podle svých slov pochybovala, jestli dokáže řešit problémy s manželem a do toho zvládat péči o dítě a domácnost. Podle Andreji Jiří hodně snil a vytvářel iluzi, že všechno je v pořádku – a ona byla zamilovaná, takže mu věřila.„ Tahle bublina praskla v okamžiku, kdy se nám narodilo dítě,“ popisuje Andrea.

Andrea také přiznala, že se Jiřího dluhů před svatbou nebála – v tu dobu byl ještě v konkurzu. Aby byla chráněná, sepsali předmanželskou smlouvu. „Spousta dluhů ale vznikla i během našeho manželství, takže to teď všechno musím řešit, i malou musím právně ochránit,“ říká Andrea.

Přesto ale uznává, že Jiří vždycky všechno myslel dobře. „Bohužel nasekal nejen dluhy, ale i problémy lidem, kteří ho měli rádi. Myslím si, že si byl vždycky vědomý toho, že dělá věci tak, jak nemá, že žije na hraně,“ posteskla si Andrea v rozhovoru, který vznikl asi před měsícem, tedy v době před Jiřího smrtí.

Andrea se teď ovšem ohradila proti tomu, že Blesk tento starý rozhovor opět vytáhl. „...tento rozhovor jsem poskytla pro Blesk pro ženy před dvěma měsíci. Byl vydán na webu, a teď po smrti Jirky ho vydávají jako aktuální. Rozhovory odmítám, pozvání do pořadů také… tohle mi přijde jako podpásovka,“ zlobí se dýdžejka.

Témata: Andrea Pomeje