Heidi Janků nemá ani na chleba? Oblíbená zpěvačka promluvila!

Heidi Janků v novém videoklipu Dík za tvůj kus ráje

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. března 2019 8:59 | Aktualizováno: 11. března 2019 22:01

Zpěvačka Heidi Janků se zlobí kvůli tomu, jak se v některých médiích píše o jejích práci! Dočetla se totiž, že nemá žádné kšefty! A to se jí nelíbí, protože její kalendář je plný různých akcí!

„Tak jsem si na spřátelené stránce přečetla článek z nějakého bulvárního časopisu a zjistila, že jsem na tom finančně špatně, že nemám žádné kšefty apod.,“ postěžovala si svým fanouškům zpěvačka.

A přestože je na zájem bulváru zvyklá, tohle si líbit nenechala! „Normálně bych nereagovala, ale autor článku osočuje mého spolupracovníka Štěpána, že mě táhne jako manažér ke dnu,“ vysvětluje Heidi, proč se proti těmto tvrzením musela ohradit.

A těm, kteří tvrdí, že nemá žádné kšefty, poslala ostrý vzkaz! „No a abyste se nebáli, že nemám na chleba tak tady je výběr mých vystoupení v nejbližší době,“ vzkázala zpěvačka, kterou jen do konce března čeká šest vystoupení.

„Zdravím všechny "novináře". Já jsem v pohodě a vy?“ rýpnula si do autora článku o její osobně Heidi Janků.

Není ale jediná, kdo si stěžuje na to, co se v bulváru píše! „Bulvár jen vypouští jedy. Zlámal jsem si haxnu, to je zajímá. Ale že máme plný kalendáře, vydáváme nové desky, o tom ani zmínka. Asi to tam bude samej úchyl. Hejdinko ať se daří a bulvarníkům rostou kozy,“ podpořil Heidi Pavel Vohnout alias Kyklop ze skupiny Maxim Turbulenc.

Témata: Heidi Janků