S Meghan se nedá vydržet? Rozvracení královského paláce pokračuje!

Christian Jones a Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. března 2019 20:20 | Aktualizováno: 11. března 2019 22:01

Pracovat s vévodkyní Meghan je asi těžší, než se zdá. Utekla jí totiž další stálá členka služebnictva královského paláce!

Výpověď už kvůli ní podala její asistentka, ale i vrchní tajemnice pro komunikaci, tajemnice královského páru a asistent jejího manžela Harryho. 

Teď podala výpověď i osobní asistentka Amy Pickerill. Prý kvůli osobním důvodům. "Je to pro ostatní kolegy dost smutná zpráva, protože byla velmi oblíbenou zaměstnankyní," uvedl zdroj z Kensingtonského paláce pro list The Mail.

Vévodkyni po porodu opustí i hlavní asistentka Samantha Cohen, kterou měla Amy nahradit. Ta byla velmi oblíbenou zaměstnankyní britské královny Alžběty II., která ji osobně přidělila Meghan.

Loni na podzim vévodkyni půl roku po svatbě opustila Melissa Toubal, která byla jednou z hlavních manažerek královské svatby. Podle zdrojů z paláce přestala zvládat Meghanino neustále vyvolávání problémů.

Meghan je podle mnohých až příliš pracovitá. Zavedla budíček v pět hodin ráno, což někteří těžce nesou. Nové pracovní tempo tak řada zaměstnanců nezvládla!

Ze služeb vévodkyně Meghan tak odešla i špičková policistka, která působila postu ochránkyně vévody a vévodkyně ze Sussexu. Byla to první žena, která hrála klíčovou roli v ochraně královské rodiny.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)