Je tohle Babišová nebo Trumpová?! Moniko, POZOR na macha Trumpa!

Melania a Donald Trumpovi a Monika s Andrejem Babišovi

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. března 2019 16:45 | Aktualizováno: 7. března 2019 3:48

Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou přiletěli do Spojených států. Na programu mají mimo jiné schůzku s Donaldem Trumpem a jeho manželkou Melanie, s níž se Monika setká hned dvakrát. Obě dámy se neuvidí poprvé, a jak vidno, Monika pochytila její styl!

Kdyby vedle nich nestáli jejich vysoce postavení manželé, jen těžko byste rozeznali, která je která! Monika a Melanie vypadají jako by si z oka vypadly a podobají se jako vejce vejci!

Dlouhý kabát s výrazným páskem, lodičky a rozpuštěné vlasy. Je vidět, že Monika pochytila styl Melanie, ostatně fotografie, na níž Melanie vystupuje z letadla, je stará zhruba rok.

Oproti tomu Monika se svou fotografií pochlubila až nyní, a jak vidno, stylem se opravdu moc neliší! Ještě aby, během své návštěvy se s první dámou USA setká hned dvakrát, poprvé ve čtvrtek, kdy Donald Trump se svou manželkou přivítá manžele Babišovy v Bílém domě.

Melanie Trumpová s Monikou Babišovou zamíří na čaj, zatímco jejich manželé budou jednat o státních záležitostech. Trumpová navíc pozvala manželku českého premiéra na předávání Mezinárodních cen pro odvážné ženy.

Témata: Melania Trumpová Monika Babišová