Vyhodila jsi Jiřího jako prašivého psa, píší Češi Pomejeho manželce. Ubožáci, jděte do p*dele, spustil Novotný

Jiří Pomeje s Andreou Pomeje (tehdy ještě Štastnou) 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

1. března 2019 10:30

Manželka zesnulého herce Jiřího Pomeje Andrea na sociálních sítích důrazně zareagovala na komentáře lidí, kteří ji kritizovali, že svého muže opustila, když byl nemocný. I pod jejím příspěvkem jí ale někteří vyčítali, že manžela odkopla jako prašivého psa, i když byl nemocný! Na její obranu přispěchal nejen její přítel Petr Plaček, ale i bývalý bulvárník Pavel Novotný!

Andrea odmítla, že by „z domu vychodila muže s rakovinou“, jak jí někteří vyčítají. Připomněla, že po boku Jiřího stála v dobrém i ve zlém osm let a že když se poprvé léčil s rakovinou, byla mu oporou. „Dokážete si vůbec představit jaké je to milovat člověka, který odmítá vaší pomoc? Jaké je to, když se s malým dítětem před ním musíte zamykat v pokoji a počkat až vystřízliví? Jak je to těžký od takového člověka odejít, protože každé ráno je to zase ten úžasný, hodný, empaticky muž? Vydržela jsem to až do dubna.. vážila jsem 49 kg... nemohla jist a Anička se doma bála,“ připomněla.

Poukázala také na to, že nový vztah navázala až po pěti měsících po odchodu od Pomejeho. „Jen jsem chtěla znovu žít! Opravdu jsem na to neměla právo? Proč? Nebo jen si potřebujete pro úlevu z bolesti do někoho kopnout? Dobře... jen si prosím, ale uvědomte, že jsem ztratila člověka, s kterým jsem byla 8 let - 24 hodin denně - Anička ztratila tatínka, mám strach jak s tím bude žít!“ pustila se do svých kritiků dýdžejka.

Většina jejích příznivců ji pod jejím statusem na facebooku vyjádřila podporu. „Nemáš se za co komukoli omlouvat! Spíš velký obdiv si zasloužíš,“ psali jí lidé. „Držte se a kašlete na lidi.. dokážou být zlí, je to Váš život,“ podporují Andreu fanoušci.

Přesto se našli lidé, kteří ji za její postoj opět kritizovali. „Milá paní Pomeje... Hezkými slovy se snažíte omluvit své špatné zachování se. A kdyby byla pravda, že jste svého manžela tolik milovala, určitě byste se nevrhla okamžitě do náruče jiného. Hlavně proto vaše slova považuji za nehoráznou lež. Nesoudím vás, na to právo nemám. Víte. budete jistě odměněna, protože KARMA je zdarma a každého !!! jednou dožene . Vás určitě také,“ pustila se do dýdžejky paní Marie.

Andreji na pomoc přispěchal její přítel Petr Plaček. „Když tedy mluvíte o karmě a píšete tady o věci, o které víte jen a jen z bulváru, takže vlastně nevíte skoro nic .... věřte ze karma přijde ... ale k vám,“ vzkázal jí svalovec. „Moc děkuji, ze jste uvedla příklad o kterém výše mluvím!“ vzkázala Marii Andrea Pomeje.

Marie ale trvala na svém. „Píšu jasně, že každého, co vyšle člověk do éteru, se mu vrátí. To dobré ale hlavně to špatné. A také jsem napsala, že NESOUDÍM .. Napsala jsem co si myslím, názor . Respektuji názory jiných a přeji si , aby byl respektován i ten můj,“ dodala diskutující.

„Bohužel soudíte .... ale to je jedno s lidmi jako jste vy nemá cenu diskutovat,“ posteskl si Plaček. „Možná nemá děti a proto Andy nikdy nepochopí,“ dodal Plaček.

Paní Marie ale nebyla jediná, kdo vdově její chování vyčítal. „Paní Pomeje, napsala jste to pěkně. Ale je pozdě. Jirka bojoval sám s pomocí jeho rodiny a velkého přítele pana Páska. Odkopla jste ho jak prašivého psa. A to se, madam, neodpouští. Nejvíc je mi líto Aničky a jeho rodiny. Vy už mate novou známost, tak si to užívejte. Jirkovi přejeme tam nahoře klidný odpočinek. Čest jeho památce,“ přidala se paní Zdenka.

„Noooo, ono koukat, jak se moje manželka tahá s jiným, který k*rva vypadá líp než já, protože já se léčím s rakovinou a vypadám jak vypadám, taky docela člověka zlomí. Myslím, že jste do toho nového vztahu šla moc honem a že to Jirku muselo bolet. A teď mne ukamenujte. Píšu, jak to cítím,“ přidala se paní Ivonka.

I jí se Andrea pokoušela vysvětlit, jak to vše bylo. „Jste opět dezinformovaná... byla jsem od Jirky pět měsíců a neléčil se.. byl zdráv! Nemoc mu našli na konci listopadu, až když ho tam jeho tatínek dotáhl.. protože nechodil na plánované prohlídky! Na co jsem měla čekat? Kdy se člověk zamiluje si nevybírá..“ hájí se dýdžejka.

Ivonka ale oponovala, že Jiří po první operaci zdravý nebyl. „To přeci může říct onkolog po 2-5 letech, když se nemoc nevrátí. Ale po 5ti měsících se dá očekávat a bohužel se to děje, že se ukážou metastáze. Proto se chodí na kontrolu až po 6ti měsísích,“ opáčila diskutující. „Ano, proto jsem nedokázala přihlížet, že si toho neváží... že se denně opiji a chová se úplně opačně!! Tak moc jsem si přála, aby se z toho dostal... alespoň kvůli malé... a on nás všechny ignoroval a týral.. tohle si nezaslouží nikdo.. mrzí mě to! Ale kdybych neodešla zbláznila bych se a malá by byla ještě víc poznamenaná než teď..“ posteskla si Andrea.

Před hejrty Andreu hájí i bývalý bulvárník Pavel Novotný. „Blil bych z komentářů některých lidí.. Nikdo neví to, co ty, a nejvíce soudů vynášejí ti, co vědí naprosto kulový. Máte s Aničkou mojí plnou podporu, s čímkoli s Veronikou pomůžeme a rád bych vzkázal soudcům z lidu, co tě lynčují: JDĚTE DO P*DELE. Nikdo z vás nemá tušení, jaký Jirka doopravdy dovedl být. Kopete do vdovy, které zemřel před dvěma dny manžel - otec jejího pětiletého děcka, vy ubožáci,“ vzkázal těm, kteří dýdžejku kritizují, Novotný.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček Pavel Novotný