Jasmina Alagič útočí na fanoušky! Vyhrožuje jim a nadává!

Jasmina Alagič

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. února 2019 21:07 | Aktualizováno: 18. února 2019 6:45

Že by se v moderátorce a přítelkyni rappera Rytmuse Jasmině Alagič probudily hormony? Její příspěvek na sociální síti by toho mohl být důkazem. Než totiž cokoliv kdokoliv stihl napsat, Jasmina se všemi pořádně zúčtovala.

Jasmina se pochlubila fotkou, na níž si hladí tygra. "Protože já miluji kočky, velké, malé střední, všechny! Pan nám vysvětloval jak to u nich chodí, že jsou tam tygříci od narození, jak se on ně starají atd atd ... Přiznám se že nerozumím přesně jak to tam funguje, ale co jsem viděla a co bylo v tu chvíli pro mě zcela fascinující, byla ta láska a vášeň k těmto zvířatům, která zde určitě nechybí," začala Jasmina nevinně.

A pak se to zlomilo.

"Vím, že to přijde. Taaakže komentáře typu jak mohla těhotná vlezl k tygrovi, který pro pana jána je v kleci, přijdou za 3 ... .2 ...... PS každého přemotivovaného člověka který se mě bude snažit jakkoli hanit jako člověka nebo budoucí mámu dávám pryč ze svého profilu," rozjela se Jasmina s očividnou inspirací u Rytmusova slovníku.

"Vím, že nic není na 100 %, a už obzvlášť ne při těchto zvířatech, ale 100% jistotu máte vůbec dnes při něčem? Já jsem šla k mláďátku, které svoji chovatelé dobře znají, vědí jak ho zabavit atd atd aby mu nic z toho nebylo nepříjemné, případně ho to nerozrušilo," pokračuje ve své kanonádě.

Následně, aniž by někdo vůbec napsal jediné slovo, Jasmina dodala: "A proč takové lidi blokuji? Protože mi za prvé přijde neuvěřitelné drzé podle fotky něco takového hodnotit, protože už se konečně chci zbavit takových zastaralých úzkoprsých názorů, jako např když mi moudré matky říkaly, že jsem nezodpovědná protože jsem si byla zacvičit, a protože se chci udržet v klidném krásném režimu, jaký mám bez zvedání tlaku cizími lidmi," dodala.

Témata: Jasmina Alagič