EXKLUZIVNĚ: U Vondráčkové je vše jinak!

Lucie Vondráčková 21

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. února 2019 13:25 | Aktualizováno: 15. února 2019 4:09

Českými médii dnes proběhla informace o tom, že zpěvačka Lucie Vondráčková prohrála soud s hokejistou Tomášem Plekancem, na základě čehož se musí děti vrátit zpět do České republiky. Server stars24.cz ale získal od Vondráčkové exkluzivní vyjádření, které výše uvedené popírá.

Vondráčková se do Kanady přestěhovala s Plekancem v době, kdy jejich vztah oplýval láskou, a jejich děti proto žijí od narození v zámoří. Českou republiku navštívily jen párkrát, a nyní by se sem měly údajně přestěhovat na trvalo.

Podle informací médií totiž Vondráčková prohrála soud s Plekancem a ten rozhodl, že se děti musí přestěhovat do Česka a studovat ve škole v Kladně. Do pár dní se tak má zpěvačka přestěhovat i s dětmi do Česka. Stars24.cz však má informace, které to popírají.

Lucie Vondráčková totiž pro stars24.cz popřela, že by se s dětmi do Česka vracela, naopak s dětmi nadále zůstává v Kanadě. Redakce stars24.cz má k dispozici exkluzivní vyjádření jejího právního zástupce, který celou věc vysvětluje.

"Návratové řízení podle Haagské úmluvy stále probíhá. Další komentáře a spekulace jsou naprosto předčasné. Děti i s matkou zůstávají v Montrealu," uvedl ve vyjádření pro stars24.cz právní zástupce zpěvačky Martin Kornel.

Plekanec na Vondráčkovou podal žalobu s tím, že měla jejich syny unést. Prozradila to už dříve sama zpěvačka a dodala, že právě kvůli tomu je uvězněná v Kanadě a nemůže ji opustit.

"Podal skandální a nesmyslnou žalobu na vlastní ženu u mezinárodního dvora v Haagu s tím, že měla unést své syny! Přestože to byl právě pan Plekanec, který už podruhé od svých dětí odjel za svou novou známostí. Na základě této žaloby pana Plekance byly oběma dětem odebrány pasy a byl jim znemožněn odlet jak na zimní prázdniny tak případně do ČR," uvedla dříve zpěvačka.

Témata: Lucie Vondráčková