Kdo pohřbil Gotta? Přiznala se vnadná blondýnka s pikantní minulostí

Silva Řeháková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. února 2019 9:06 | Aktualizováno: 15. února 2019 4:28

Zpráva o tom, že údajně zemřel mnohonásobný slavík Karel Gott otřásla Českem. Sám zpěvák se nechal slyšet, že by se rád podíval do tváře té osobě, která ho pohřbila zaživa. A jak se zdá, možná bude mít příležitost!

Když se tento týden začala po sociálních sítích šířit informace, že Karel Gott zemřel, zavládla mezi lidmi panika. Zděšené fanoušky musel uklidnit sám zpěvák, který informaci vyvrátil na svém facebooku. „Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám,“ mírnil rozjitřené emoce Gott.

Poté, co Gott všechny ujistil, že ještě není na pravdě boží, se začali Češi zajímat, kdo a proč tuto dezinformaci vlastně vypustil! A údajný pachatel se nakonec přihlásil sám. Tedy přesněji řečeno sama!

„Musím se všem omluvit a stydím se...Můj ex P.S mi dal zaručenou informaci o smrti Karla Gotta (že to má z první ruky od jeho zdravotní sestry), mimochodem můj nejoblíbenější zpěvák,“ omlouvá se teď Silvie Řeháková, herečka z filmů pro dospělé, která se v minulosti neúspěšně pokoušela dostat do reality show Vyvolení!

Blondýnka tvrdí, že v ní začalo hlodat svědomí. „Rozhodla jsem se k tomu postavit čelem, že jsem opravdu pitomá, že jsem věřila a sdílela takový nesmysl! MRZÍ MĚ TO!“ tvrdí Silvie, která sice v minulosti plnila stránky bulváru.

Mluvilo se třeba o tom, že si její služby zaplatil exfotbalista Tomáš Řepka.Byla také finalistkou Miss Aerobik, ale ze soutěže vyhozena, protože se objevily její erotické fotky. Navíc to nějakou dobu táhla s Ondřejem Koptíkem. Jenže od té doby ale na Silvii už většina Čechů opět zapomněla.

Otázkou tedy je, zda za zprávou o Gottově smrti opravdu stojí ona, nebo zda se rozhodla po čase opět zviditelnit! Sama Silvie ale nepovažuje falešnou zprávu za takovou tragédii. „A víme jak to je, teď se dožije vysokého věku, což je plus!“ vzkazuje blondýnka s pěkně pikantní minulostí.

Témata: Karel Gott Silva Řeháková