Dohra Gottovy smrti! Lidé nevěří svým očím, útočí na něj kvůli Iloně Csákové!

Karel Gott vypadá docela živě.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2019 14:54 | Aktualizováno: 13. února 2019 17:00

Karla Gotta včera pohřbili. Tedy alespoň lidé, kteří na sociálních sítích uvěřili tomu, že zpěvák zemřel. Samozřejmě to není pravda, což se rozhodla potvrdit i Ilona Csáková. Ale lidem se to moc nelíbí.

Vše začalo včera ráno, kdy se českými sociálními sítěmi začala šířit zpráva o tom, že slavný zpěvák Karel Gott zemřel. Kdo za zprávou stojí vypátrat pravděpodobně nelze, převzaly ji stovky, možná tisíce uživatelů, především na Facebooku.

Pravdou je, že ačkoliv Gott bojoval ještě minulý týden s nemocí a díky snížené imunitě po prodělaném boji s rakovinou je náchylnější k chorobám, je tak živý, jak jen může být. A to se rozhodla dokázat i zpěvačka Ilona Csáková, která zveřejnila jeho fotku z hor.

K fotografii připsala "No comment", což ale není zase tak podstatné. Mnohem zajímavější jsou totiž reakce fanoušků. Většina z nich si oddechla a fotografii pochválila. Někteří ale Gottovi jeho sněhové radovánky pěkně vyčetli, a to tak, až se trhla menší hádka.

"Místo aby byl na pohřbu V. Vorlíčka,tak se promenáduje na tomhle?" zeptal se jeden z nich. "No comment. Hlavně, že má být v teplých krajinách a on se prohání na skůtru na sněhu. Pak ať nepláče, jak mu je hrozně po zdravotní stránce," dodala například další diskutující.

Témata: Karel Gott