Gottova smrt? Pavel Novotný poslal drsný vzkaz ubožákovi, který falešnou zprávu vypustil!

Karel Gott

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. února 2019 9:24 | Aktualizováno: 13. února 2019 14:43

Nějaký "vtipálek" včera pohřbil mnohonásobného Zlatého slavíka Karla Gotta. Zpráva se šířila po internetu jako lavina, spekulace musel utnout až sám zpěvák, který své fanoušky musel uklidňovat. Šíření zvěsti pořádně naštvalo i Karlovy kolegy!

Když se zpěvák dozvěděl, jaké zvěsti o něm kolují na internetu, rozhodl se podobné spekulace hned utnout. „Rád bych se podíval do tváře té osobě, která mě dnes pohřbila zaživa. Snad se u toho aspoň dobře pobavila. Pro ty, kteří se o mě bojí, vzkazuji: fajn se mám," vzkázal na facebooku zpěvák.

Jeho slova pobavila třeba kutila Láďu Hrušku. „Karel, jeď! Ty musíš. Ty to dáš... Hodně sil a zdraví přeje jeden bezvýznamný vychytaný floutek. S prominutím nesdílím, protože Facebook je prý už mrtvej..“ zareagoval na Gottovo prohlášení Hruška.

Falešná zpráva nenechal v klidu ani bývalého bulvárníka a současného starostu pražských Řeporyjí Pavla Novotného. „Přál bych Karlu Gottovi, aby po tomhle žil ještě dvacet let, a ten ubožák, co ten "fór" vymyslel, žil ještě dvacet minut. Ne, deset..“ nebral si servítky.

A po svém se vyjádřila i zpěvačka Ilona Csáková. „No comment....“ napsala k nové fotce, na které si Gott užívá na horách se svou manželkou Ivanou. A musíme podotknout, že rozhodně mrtvě nevypadá – spíše naopak!

Témata: Karel Gott Ilona Csáková Ladislav Hruška Pavel Novotný