Obří trapas na pohřbu Munzara? Tohle se jen tak nevidí!

Luděk Munzar

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. února 2019 16:38

O poslední rozloučení s Luďkem Munzarem byl obrovský zájem. Přímo v Národním divadle byly stovky lidí. A ti, kteří se do něj nedostali, mohli pietní akci sledovat třeba prostřednictvím ČT24. Právě redaktorce České televize se ale podařil pořádný trapas!

„V 10:50 přeletí na Národním divadlem rakev,“ uvedla, když popisovala, jak bude rozloučení probíhat. Ihned si ale svůj přeřek uvědomila. „Ehm, pardon… přeletí nad Národním divadlem letadlo,“ opravila se reportérka.

Munzar byl totiž vášnivý pilot a tak byl součástí posledního rozloučení také přelet dvou letadel typu L 200 Morava přímo nad Národním divadlem.

Chyba redaktorky Čechům neunikla. Na sociálních sítích mají krátká videa z pietní akce několik tisíc shlédnutí. „Jako zasmála jsem se, ale zabolelo mě u srdce,“ přiznala na facebooku Kristína. „Černý humor první třídy,“ přidala se Martina.

Většina diskutujících ale ocenila, jak reportérka zareagovala a že ani nehnula brvou. „Chudák pan Munzar. Ale se svou živou představivostí se chechtám už 5 minut. A je dobrá, že to dopovídala s kamennou tváří. Vsadím se, že bych tam ve zmatku zamíchala ještě raketu a pak by museli narychlo dát koťátka, protože bych se udusila směsí smíchu a ostudy,“ přidala se další z diskutujících.

Další jsou přesvědčeni, že kdyby ji slyšel sám Munzar, byl vy velice pobavený. „Pan Munzar byl pilot tělem i duší. Určitě by se mu to líbilo,“ myslí si paní Veronika. „Jsme jen lidé.... Snad by se zasmál i p. Munzar...“ přidala se Vlaďka.„Jsem přesvědčen, že pan Munzar se v Nebi rozchechtal tak, že andělé kolem něj jen oči kulí,“ je přesvědčen další z Čechů.

A přeplku si všiml i jeden zkušený novinář. „Kdybyste dnes na pražském nebi viděli něco divného.… Tam nahoře musí mít mistr záchvat smíchu. A před slečnou klobouk dolů, že to ustála s kamennou tváří. Já bych odpadl...“ přiznal bez servítek ostřílený redaktor Jan Tuna.

A že jsou Češi opravdu vtipálci a navíc hodně kreativní se ukázalo hned vzápětí. Po sociálních sítích už totiž také koluje koláž červené rakve letící přímo nad Národním divadlem! 

Témata: Luděk Munzar Česká televize sociální sítě