Tvrďák Rytmus všechny překvapil: Promluvil o jménu pro synka!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. ledna 2019 21:23

Už za pár měsíců se Patrik „Rytmus“ Vrbovský stane pyšným tatínkem! Jeho snoubenka, moderátorka Jasmina Alagič mu už brzy porodí syna! Rytmus teď dokonce prozradil detaily ohledně jména!

Rytmus začal s Jasminou chodit téměř ihned po rozchodu s Darou Rolins. A i když tomuto páru nikdo nepředvídal dlouhou budoucnost, opak je pravdou! Rapper a moderátorka si už měsíce veřejně vyznávají lásku a dokonce se už stačili zasnoubit!

A aby to toho nebylo málo, potvrdila Jasmina, že je těhotná! Nedávno prozradila, že to bude chlapeček. Patrik teď na svém instagramu vyzval své fanoušky, aby se ho ptali na to, co je zajímá. A hromada dotazů se logicky týkala nového přírůstku do rodiny!

Rapper proto promluvil o jménu pro svého synka. „Bylo vybrané ještě předtím, než jsme věděli, že ho čekáme,“ přiznal Rytmus. Hlavní prý ale je, aby jeho syn byl vždy sám sebou.

Jasmína mezitím přiznala, že prožívá podobné stavy jako většina těhulek! Nedávno ji během její dovolené na Manedivách například potrápily těhotenské chutě!

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič