Vrchol nejhlubšího zrna! Maroš Kramár necitlivě zesměšnil kolegyni před celým národem!

Maroš Kramár dostal svou vlastní hvězdu

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2019 12:42 | Aktualizováno: 28. ledna 2019 22:22

Slovenský herec a moderátor Maroš Kramár je dobře znám i českým divákům. Leckoho proto možná překvapí, k jakému chování se uchýlil během populární televizní šou Inkognito!

Diváci televizní šou, v níž se hádají povolání, si na občasné drsné vtípky mezi kolegy už zvykli. Toto ale podle slovenských médií už překročilo meze.

Maroš Kramár si totiž za svou oběť vybral Zdenu Studenkovou, a rozbuškou se mu stala nápověda. Když host pronesl: "Oni už tam jsou, my tam budeme," Kramár pohotově reagoval slovy: "Pohřební ústav!"

Host si následně vybral, aby s hádáním začala Zdena Studenková, na což Kramár prohlásil: "Ty už si blízko." Ta se ale nenechala a vrátila mu to: "No, stejně jako ty." 

Ani to ale Kramárovi nestačilo. "Vždyť proto si tě vybral. Už jsi mi hrála přítelkyni, manželku i matku a nyní chystají hru, kde mi budeš hrát babičku," navážel se dál herec. 

Nešlo o první posměšky, které od něj musela Studenková snášet. Před rokem se ve stejné show postaral o podobnou situaci, kdy jako tajný host usedl do křesla herec a zpěvák Josef Laufer.

Když ale Kramár zjistil, že je Laufer starší než Studenková, nestačil se divit. "Není mladší než Zdenka? On ještě žije? To jich už moc nezbylo," udeřil.

Témata: Maroš Kramár Zdena Studénková