Pekelná dovolená Nikol Štíbrové: Hysterický pláč a víno už v letadle!

Nikol Štíbrová se synem 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

28. ledna 2019 11:05

Nikol Štíbrová vyrazila na dovolenou do daleké Dubaje. A protože sebou má i svého syna Mathiase, kterému neřekne jinak než Mates, má o zábavu postaráno!

Herečka je sice na dovolené, to ale neznamená, že by neměla čas na své fanoušky! Na istagramu je zasypává fotkami a zážitky z Dubaje. Už samotný odjezd byl hodně divoký!

„My sme přesně ta skupinka, se kterou nechcete letět v jednom letadle,“ napsala k fotce tří dětí. Vše doplnila hastagem #tohlenenidovolena.

A v letadle to byla opravdu divočina „Asi takhle to bylo. Skoro celou dobu,“ okomentovala fotku, na které mates běhá uličkou v letadle. Pak se ale Nikol opravila.

„Pět hodin korzování v uličce, půlhodina hysterického pláče, když musel sedět na místě, páč letadlo přistávalo a stejně se už se všema spolucestujícíma seznámil. Půlhodinka spánku (a pro nás půlhodinka vína),“ vypočítávala herečka.

Jak je ale vidět, Nikol i její doprovod nakonec úspěšně dorazili do cílové destilace. Mates pak se spokojeným výrazem poslal přímo z plážového lehátka pozdrav domů.

Nakonec se Nikol pochlubila i fotkou se svou maminkou. A fanoušci se shodli, že je vidět, po kom herečka zdělila krásu! A nám nezbývá než souhlasit!

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)