Rodině herce Andreje Hryce šlo o život!

Andrej Hryc 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2019 13:48 | Aktualizováno: 27. ledna 2019 20:37

Tady šlo doslova o život! Slovenská producentka Wanda Hrycová (41), dcera známého herce Andreje Hryce (69), má za sebou hodně náročné chvíle. Šlo doslova o minuty. V domě, kde bydlí se svou rodinou, došlo k úniku oxidu uhelnatého.

Nebezpečnou situaci musel řešit herec Andy Hryc, který okamžitě přivolal záchranáře. Jeho dcera i se třemi syny skončila v nemocnici!

K incidentu došlo podle slovenského serveru Nový čas v pátek dopoledne. Wanda si nejprve stěžovala na nevolnost, pak se ukázalo, že za to mohl únik nebezpečného oxidu uhelnatého.

„Udělalo se jí špatně. Zavolala mi a já byl naštěstí doma. Když jsem přišel, okamžitě jsem zalarmoval záchranáře. Přišli a zavolali hasiče. Ti to na místě změřili a zjistili, že je tam obrovská koncentrace oxidu uhelnatého," popisuje Hryc.

Podle hasičů šlo o velmi vysoké hodnoty, které jsou zdraví mimořádně škodlivé. „Byly to hodnoty čtyřikrát vyšší než je normál. Bylo to nebezpečné a zaplať pánbůh, že jsme na to přišli,“ oddychl si slovenský herec, kterému spadl kámen ze srdce. Wanda byla v tu chvíli doma sama, její manžel byl na služební cestě v Ona a její synové skončili v nemocnici.

Nebezpečný plyn unikal z kotle. „Byla tam nějaká porucha. Už jsme to odstranili. Ale bylo to velmi nebezpečné,“ přiznal herec, který si velmi dobře uvědomuje, že jeho nejbližší byli v ohrožení života a mohlo dojít k nejhoršímu!

„Kdybych nebyl doma, mohli i zemřít. Bylo to velmi nepříjemné. Naštěstí se nakonec nic vážného nestalo. Už jsou doma. Všechno je v pořádku,“ dodal herec, kterému se velmi ulevilo, že se jeho blízkým nestalo nic vážného!

Témata: Andrej Hryc