Zdrcená Monika Absolonová: Truchlí kvůli špatným zprávám!

Absolonová, Monika

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2019 9:13

Zpěvačka Monika Absolonová má sice plné ruce práce s malým Matoušem, které se narodilo loni v listopadu, zároveň ale myslí i na své fanoušky. A tak se nejen rychle vrátila ke koncertování. ale navíc je s nimi v kontaktu i přes sociální sítě.

Absolonová se v neděli fanouškům svěřila, že jim toho po ránu chtěla hodně říct. „Původně jsem Vám chtěla popsat dojmy ze včerejšího vystoupeni v Příbrami,“ práskla.

Zmínit se chtěla i o včerejším finále tenisového Australian Open. „Pak jsem Vám chtěla napsat, že mě mrzí, že včera prohrála Petra Kvitová... ale ve světle další zprávy včerejšího dne, Vám musím napsat, že mě to nemrzí,“ přiznala.

Proč tak změnila názor? Uvědomila si totiž jedno zásadní věc. „Je mladá, krásná, talentovaná a pracovitá a nikdo by před 2 lety netipoval, že se dokáže vrátit k tenisu - a jak!!! Takže, Péťo, moc Vám gratuluju! Vy ještě mnohokrát vyhrajete. Pro mě je vítězkou,“ vzkázala zpěvačka..

Tak už jí ale do smíchu moc nebylo. „Kdo včera ale nevyhrál, je pan Luděk Munzar. Měla jsem tu čest se s ním 2x v životě osobně setkat, jednou při předávání Thalií, kde měl úžasný proslov, a podruhé v Krči náhodně v jedné restauraci, kde jsem ho musela jít pozdravit a říct, že je boží... Je, byl a bude boží... Vážený pane Munzare, je mi to moc lito. Upřimnou soustrast celé jeho rodině a všem blízkým,“ dodala zdrcená Monika.

Témata: Monika Absolonová Petra Kvitová Luděk Munzar