Tajnůstkář Ruml: Jeho kubánská tanečnice mu pod stromeček dala nejkrásnější dárek!

Doris Martinez a Ondřej Ruml 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. ledna 2019 9:41

Dlouhé měsíce se zpěváku Ondřeji Rumlovi podařila tajit, že čeká potomka! Vše prasklo až poté, co se mu narodila dcerka! Novinku „vyzradila“ v lednu jeho manželka, kubánská tanečnice salsy Doris Martines!

Ondra Ruml, který se proslavil v roce 2008 díky soutěži X Factor, si své soukromí bedlivě střeží. O tom, že s manželkou čeká miminko, se fanoušci dozvěděli až v lednu, když Doris zveřejnila na instagramu fotku s bříškem. V tu dobu ale už jejich dítě bylo na světě!

Půvabná kubánská tanečnice, která působí jako lektorka na zahraničních tanečních festivalech, podle nejmenovaného zdroje porodila už v prosinci holčičku. „Dcera se jim narodila už o Vánocích, dali jí jméno Rozálie,“ řekl Aha! člověk, který si nepřál být jmenován.

To, že nemá zájem se o důležité momenty dělit s paparazzi, ukázal Ondra Ruml už dříve. Také svatba zpěváka a tanečnice totiž proběhla v utajení! Pár nikomu nic neřekl, po šesti letech vztahu se v červnu 2015 sbalil a odletěl na Kubu. Do Česka se pak vrátili jako manželé.

Témata: Ondřej Ruml Doris Martinez (tanečnice)