Radovan Krejčíř není jen v hledáčku úřadů: Zájem o něj projevil Netflix!

Radovan Krejčíř, foto: Lisa Skinner

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2022 10:40

Radovan Krejčíř sice zůstává ve vězení mimo Českou republiku, přesto se o něm dozvěděla populární streamovací platforma Netflix. Jaké záměry má s podnikatelem, který byl u nás odsouzen k 15 letům vězení?

Není žádným tajemstvím, že už vznikly filmy inspirované osudem Krejčíře. Konkrétně šlo o snímky Ganster Ka a Gangster Ka: Afričan, které natočil režisér Jan Pachl na základě knih novináře Jaroslava Kmenty Padrino Krejčíř - Gangster a Padrino Krečíř - Afričan. Ústřední postavu ztvárnil Hynek Čermák.

U jihoafrického soudu v těchto dnech zaznělo, že americká streamovací služba Netflix má v úmyslu natočit o Krejčířovi dokument. Uvedla to jako svědkyně u soudu právnička Nastasja Otrebskiová, informuje server News 365. 

S Krejčířem už se měl pod záminkou soukromé návštěvy setkat člověk z produkčního týmu. Smlouvu dostala na oddělení s nejvyšším stupněm zabezpečení Otrebskiová, která se hájila, že nemusela zaměstnancům vězení o smlouvě říkat, protože měli možnosti si přečíst všechny dokumenty.

Krejčíř smlouvu údajně podepsal. Jeho právní zástupkyně pouze potvrdila, že kontroverzní podnikatel o spolupráci stojí. Věznice zatím další návštěvy neumožnila.

Témata: Radovan Krejčíř Netflix