Padající hvězdy: Připomeňte si nejznámější pády celebrit!

Heidi Janků 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. srpna 2021 14:41

V noci na dnešek bylo maximum Perseid, meteorického roje, který lidé okem vnímají jako padající hvězdy. Padat ale umějí i hvězdy českého a světového šoubyznysu, vždycky je z toho prvotřídní skandál.

Mezi největší trapasy patří pády během slavnostních akcí, jako je například předávání Oscarů. Vyprávět by o tom mohla Jennifer Lawrence, které se to stalo opakovaně.

V roce 2013 si šla na jeviště převzít zlatou sošku za film Terapie láskou, avšak zamotala se do šatů a upadla. Trapas pak umocnilo gesto prostředníčkem pro přítomné fotografy. Hned o rok později navíc slavná herečka zavrávorala znovu. 

V Česku je hodně známý případ pádu zpěváka Petra Koláře ze schodů na večírku u příležitosti narozenin kolegy Milana Drobného. Fotografové jej zachytily na slavném snímku, kde je navíc v rukou vlasatého rockera vidět průhledný balíček s bílým práškem.

V nedávné době si zase na koncertě ustlala Heidi Janků, fanoušci se tehdy obávali o její zdraví. Naštěstí to odnesla jen noha, na které se vybarvila pořádná modřina. 

Témata: Petr Kolář Heidi Janků Jennifer Lawrence