Natálka Mykytenko: Po televizní svatbě si splnila sen! Nová prsa!

Natalia Mykytenko 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2021 10:20

V tuzemském šoubyznyse si čas od času díky televizním reality show najdou své místo noví lidé. V současnosti se o to snaží Natalia Mykytenko, která si nechala před kamerami vybrat manžela. Nyní si splnila velký sen!

Natalii Mykytenko proslavila účast v reality show televize Nova Svatba na první pohled, kde dávali páry dohromady odborníci. Přesto má momentálně v popisu instagramového profilu, že důležitá je především sebeláska.

Sama však jednu věc na sobě tak úplně neměla ráda, představovala si ji jinak. Prsa. Proto nedávno podstoupila augmentaci, o které se rozepsala na sociální síti. Hlavně fanynky totiž měly zvídavé dotazy.

Kráska tak prozradila, že větší poprsí chtěla již od sedmnácti let. „Byl to můj dlouhodobý sen. Miluju velká ňadra na ženách. Věděla jsem, že do toho jednou půjdu, až budu ready,“ uvedla. „Strach jsem měla obrovský, byla to moje první operace v životě. Popravdě je to náročný zákrok pro tělo, ale když máte sen, dá se to vydržet,“ svěřila se.

Zatím se Natálie zdá být s výsledkem spokojená. „Pane doktore, děkuju, svoji práci jste odvedl skvěle,“ vzkázala v úterý prostřednictvím instagramu.

Témata: Natalia Mykytenko