Ostře sledované kroky Olgy Menzelové. Proč si pustila pusu na špacír?!

Olga Menzelová Komentář 4

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

10. listopadu 2020 14:15

KOMENTÁŘ - Poslední dny se nesou ve znamení odhalení z osobního života Olgy Menzelové. Takovou zápletku by nevymyslel ani její zesnulý manžel, slavný to filmař. Proč je vdova najednou tak sdílná?

Když Jiří Menzel na začátku září odešel, také vdova si dobře uvědomovala, že by měla být pozornost upřena především na sledovaného režiséra a jeho dílo v čele s oscarovým snímkem Ostře sledované vlaky. V těchto dnech jsou však ostře sledované výroky jeho manželky.

Olga Menzelová jako by nabyla dojmu, že už o ní média po smrti slavného filmaře neprojevují zájem, a tak vytáhla do ofenzivy. Jen málokdo však čekal, jaká tajemství nám v úvodních dnech sychravého listopadu prozradí.

Dva měsíce si pro sebe nechávala, že Menzel, kterého poslední roky trápily nejrůznější zdravotní problémy, nakonec podlehl onemocnění covidem-19. Takové přiznání bychom mohli vnímat chvályhodně, zvlášť když vdova připojila apel na spoluobčany, aby probíhající pandemii brali vážně.

K dobru jí navíc musíme připočítat, jak vzorně se o celosvětově uznávaného režiséra na sklonku jeho života starala. Není pochyb o tom, že mu producentka svou péčí prodloužila život o několik let. Jenže jiné vyzrazené tajemství její mediální obraz spíš poněkud kazí…

Ano, řeč je o tom, co přišlo jako první. Olga Menzelová přiznala, že má malé dítě s egyptologem Miroslavem Bártou. Nikdo ji za to neodsuzujeme, naopak jí to přejeme. Celý sled událostí ale přinejmenším působí dost zvláštním dojmem.  

Témata: komentář Olga Menzelová Jiří Menzel