Vémolovu Lulu hledá policie! Z čeho ji strážci zákona podezírají?

Lulu (Zdeňka Černá) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. října 2020 15:00

Lulu se proslavila především díky údajnému románku se zápasníkem Karlosem Vémolou. Teď ovšem vyšlo najevo, že se dostala do křížku se zákonem. Proč po ní pátrá policie?

V těchto dnech vyšla najevo hned dvě tajemství související se ženami, které jsou spojovány se zápasníkem Karlosem Vémolou. Zatímco jedna z nich se o tom svém svěřila z vlastní vůle, ta druhá by byla radši, kdyby nikdo nic nevěděl.

Tou první je jeho dlouholetá partnerka Lela Ceterová. Jak vás stars24.cz informoval, na sociální síti prozradila, že s fighterem čekala dvojčátka. Nakonec se páru narodila jen dcera, která je naštěstí zdravá.

Po porodu však došlo k rozchodu, a to i kvůli údajné nevěře. Zápasník měl přítelkyni zahýbat s jistou Lulu. Pod touto přezdívkou se skrývá Zdeňka Černá, po které momentálně pátrá policie.

Svědčí o tom záznam v databázi na webu Policie ČR, podle něhož devětatřicetiletou ženu hledají již od konce července. Podle serveru blesk.cz ji totiž zachytily kamery, jak z prodejního pultu sebrala cizí peněženku.

Témata: Lulu (Zdeňka Černá)