Konec kamarádství kvůli StarDance? Nový rádce hvězd promluvil!

Marie Doležalová a Marek Zelinka 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. srpna 2020 20:02 | Aktualizováno: 23. srpna 2020 11:30

Hvězdy, které tančí ve StarDance, potřebují poradit od někoho, kdo tomuto oboru rozumí. Právě na klíčovém postu konzultanta dojde ke změně. Skončí kvůli tomu jedno kamarádství?

Populární StarDance se na televizní obrazovky vrátí až v příštím roce, již více než rok před jejím startem jsou ovšem známy některé změny. Jedna se má dotknout obsazení klíčového postu.

V důležité roli konzultanta dosud působil Jan Onder, který však už před časem připustil, že v další řadě prostor nedostane. Nyní se zdá být jasno, že pozici zaujme jeho kamarád Marek Zelinka.

„Hned jsem mu volal, jak jsem se to dozvěděl. Pobavili jsme se o tom a myslím si, že to přijal v pohodě. Jsme kamarádi a nemáme mezi sebou rozkoly. On skončil a mně to bylo nabídnuto. Jsme kamarádi a vše je v pohodě,“ řekl někdejší vítěz soutěže webu expres.cz.

Zelinka si uvědomuje, že ho čeká složitá práce. „Byl jsem potěšen, ale zároveň cítím zodpovědnost. Je to velký projekt, vlajková loď České televize. Budu se snažit, aby to bylo nejlepší, jak to jenom půjde,“ dodal.

Témata: Marek Zelinka Jan Onder (tanečník) StarDance