Vítězka SuperStar Piešová: Ani to pořádně nemohla oslavit!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 14:54

Vítězství v SuperStar bude pro Barboru Piešovou zážitkem na celý život, o jistý díl radosti ale byla ochuzena. Triumf si totiž nemohla pořádně užít, protože televize kvůli koronavirové pandemie učinila jedno důležité rozhodnutí.

Jak vás stars24.cz informoval, vítězkou letošní řady SuperStar, na kterou se vzhledem k okolnostem bude dlouho vzpomínat, se stala devatenáctiletá Barbora Piešová. Triumf nad čtveřicí zbývajících finalistů ale ani nemohla pořádně oslavit.

Zatímco v minulosti bývalo zvykem, že se soutěžící po finálovém večeru sešli i s porotci na večírku a do rána tekl alkohol proudem, letos bylo kvůli koronaviru všechno jinak. Žádná okázalá party pod taktovkou televize se nekonala.

„Po přenose se všichni rozešli. Kvůli bezpečnostním opatřením se televize rozhodli nedělat afterparty,“ potvrdil zdroj slovenského webu cas.sk. Finalisté si pouze užili poslední noc na hotelu a pak zamířili domů.

Tam už vítězku bezpochyby čeká bouřlivé přivítání, příbuzenstvo je jistě rádo, že zvítězila a nakročila ke kariéře v hudební branži. Vítězství v SuperStar ale rozhodně není zárukou úspěchu.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar) Superstar