Barbora Piešová je vítězkou SUPERSTAR! Takhle uhranula ve finále!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 9:35 | Aktualizováno: 1. června 2020 16:42

Československo má od včerejšího večera novou SuperStar. Stala se jí mladičká Barbora Piešová, které se během finálového přenosu povedlo rozplakat i jindy drsného Paľa Haberu. Je vítězství ve správných rukou?

Nedělní finále SuperStar 2020 bylo plné překvapení. V porotě se nakonec díky moderním technologiím objevila i Monika Bagárová, ale nečekané bylo pro mnoho lidí i jméno vítězky. Do druhého a posledního přímého přenosu totiž vstupovala jako favoritka Diana Kovaľova.

Vítězkou se ale nakonec stala devatenáctiletá Barbora Piešová, která během večera odzpívala tři písně: I‘m So Excited od The Pointer Sisters, Milovanie v daždi od Richarda Müllera a Next to Me od Imagine Dragons.

Právě na konci poslední zmiňované písně se rozplakala a slzy vehnala i do očí porotců. Diváky pak dojala děkovnou řečí, kde promluvila o tom, jak ji soutěž změnila. „Mám dvě ruce, jednu hlavu, dvě nohy, takže jsem stále stejný člověk, jen jsem prostě získala nějaký titul,“ řekla upřímně.

„Já jsem strašně vděčná, ale některým lidem by to udělalo asi větší radost. Ale děkuji všem a říkám, že wau, protože jsem nečekala, že je vás tolik. A fakt děkuji, že jste v této krizové situaci, kdy není moc peněz v každé domácnosti, dali peníze na to, abyste mě podpořili,“ dodala nová SuperStar.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar) Superstar