Josef Šural (†28): Rok po tátově smrti mají jeho děti sourozence!

Josef Šural 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 11:30

Josef Šural by na konci května oslavil kulaté 30. narozeniny, ale loni tragicky zahynul měsíc před těmi dvacátými devátými. Jeho žena se poměrně rychle rozhodla jít v životě dál. V těchto dnech podle všeho přivedla na svět syna, kterého má s novým partnerem.

29. dubna 2019 se manželce fotbalisty Josefa Šurala (†28) zničehonic změnil život. Český reprezentant tragicky zahynul při dopravní nehodě v Turecku, když se se spoluhráči z Alanyasporu vracel z venkovního utkání, které navíc proseděl na lavičce náhradníků.

Vdova Denisa se i kvůli dvěma malým dcerám musela co možná nejrychleji vzpamatovat. Nikdo ale nečekal, že k tomu dojde tak rychle i na poli partnerských vztahů. Na začátku května totiž vyšlo najevo, že je těhotná.

Dnes se pak v médiích objevila informace, že dítě už přišlo na svět. „Máme zdravého syna,“ potvrdil hrdý otec a podnikatel Tomáš Horáček webu isport.blesk.cz, který připomněl, že uplynul jen rok a dva týdny od smutečního obřadu.

Sám Horáček si evidentně uvědomuje, že pro mnoho lidí v Brně i jinde je to téma. „Vzali jsme to rychle, a je mi jasné, že někteří lidé se mají o čem bavit,“ řekl zmíněnému serveru.

Témata: Josef Šural