Vdova po Šuralovi údajně čeká dítě! Na zesnulého fotbalistu se ale nezapomnělo!

Josef Šural 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 15:40

Český fotbal se před rokem loučil s reprezentačním hráčem Josefem Šuralem, který tragicky zahynul při autonehodě. Na zesnulého útočníka se za 12 měsíců rozhodně nezapomnělo.

Ve středu uplynul rok od tragické dopravní nehody, která zasáhla českou sportovní obec. 29. dubna 2019 zahynul v Turecku při dopravní nehodě fotbalový reprezentant Josef Šural (†28). Právě se vracel z utkání s Kayserisporem, které navíc proseděl na lavičce náhradníků.

Zatímco v médiích se v den výročí objevila informace, že vdova Denisa, která má se zesnulým útočníkem dvě dcery, je s novým partnerem opět těhotná, internet zaplavily dojemné vzkazy.

„Už je to rok, ale pořád se to nedá pochopit, zvyknout si, že jsi pryč. ‪Nikdy nezapomeneme, Šury!“ vzkázal na sociálních sítích Šuralův někdejší zaměstnavatel, pražská Sparta. „Už je to rok... Nikdy nezapomeneme, Šury,“ připojila se fotbalová reprezentace.

Už loni v listopadu Šuralovi ve městě odhalil sochu v životní velikosti v postoji s rukama za zády jeho poslední klub Alanyaspor. Na podstavci je jeho jméno, datum narození i úmrtí a znak Alanyasporu. Navíc tam po něm pojmenovali park s dětským hřištěm.

Témata: Josef Šural