Harry a Meghan v zajetí strachu! Čekají je testy na koronavirus?

Vévodkyně Meghan a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. května 2020 12:45

Princ Harry a vévodkyně Meghan se před několika týdny přestěhovali do USA, ale možná to nebyl úplně nejlepší nápad. Teď mají totiž oprávněně strach z nákazy koronavirem. Budou muset na testy?

Přesně před měsícem realizovali princ Harry a jeho žena Meghan zásadní rozhodnutí, které učinili o několik týdnů dříve. Opustili řady britské královské rodiny a začali žít jako běžní smrtelníci. Z Ostrovů navíc odcestovali do zámoří, ale nakonec nezakotvili v Kanadě, jak se očekávalo.

Novým domovem ostře sledovaného páru se nakonec stalo kalifornské Los Angeles, rodné město vévodkyně. Pro americkou herečku je zde navíc spousta pracovních příležitostí ve filmovém průmyslu. 

Veškeré natáčení je však kvůli epidemii zastaveno. Slavná metropole navíc zaznamenala největší denní nárůst nových případů nákazy koronavirem. Starosta Eric Garcetti proto učinil důležité oznámení.

Město podle webu bbc.com nově umožní otestovat všechny své rezidenty včetně Harryho a jeho manželky. Dosud byli v Los Angeles testováni pouze pracovníci v klíčových oborech a lidé, kteří vykazovali příznaky nemoci covid-19. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)