Pohřeb Kočkových proběhl navzdory koronaviru! Kdo z klanu zemřel?

Ilustrační foto

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2020 8:59 | Aktualizováno: 22. dubna 2020 22:09

Klan Kočkových schytal v posledních dnech další ránu. Rodina provozovatelů Matějské pouti pohřbila v úterý dalšího váženého člena rodu. S kým se lidé loučili v kostele v pra

Hromadným akcím dnešní doba moc nepřeje, ale pohřby se konat mohou. Jeden velkolepý se v úterý konal v kostele svaté Markéty na pražském Břevnově, kde se slavná rodina Kočkových, provozovatelé Matějské pouti v Praze, loučila s dalším zesnulým členem.

Šestého dubna zemřel po těžké nemoci Josef Kočka, bratr hlavy klanu Václava. „Ano, bohužel umřel bratr mého dědečka. Zhruba čtyři roky se potýkal s vážnými zdravotními problémy,“ prozradil webu blesk.cz Václav Kočka nejmladší.

Pro pohřby platí v době pandemie koronaviru výjimka, i tak se na Břevnově sešly desítky lidí, kteří se s členem slavné rodiny přišli naposledy rozloučit. 

Rodina Kočkových v posledních letech zažívá jednu smutnou událost za druhou. V létě roku 2018 zemřel krátce po narození syn Václava Kočky nejmladšího, v září téhož roku přišel o život při autonehodě Jan Kočka mladší. 

Témata: ml. václav kočka úmrtí